Dues parelles d’estudiants del mòdul de Cuina i serveis en restauració participaran en la fase final d’aquest concurs organitzat pel Departament d’Educació i Formació Professional de la Generalitat. Serà el 20 de maig a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona.
La final de la 10a edició del Concurs de Cuina i Sala, convocat pel Departament d’Educació i Formació Professional de la Generalitat, tindrà presència montornesenca.
Hi participaran quatre alumnes del mòdul de Cuina i serveis en restauració, un curs impartit al Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) de Montornès. Per arribar fins aquí, els i les estudiants han superat una fase eliminatòria en què havien de preparar un vídeo de tres minuts amb una elaboració o servei. El jurat va seleccionar sis parelles a cadascuna de les tres categories establertes: Cuina, Pastisseria, i Sala i Servei.
Els i les alumnes del PFI-PTT de Montornès participaran en dues de les categories de la final. D’una banda, en la modalitat Cuina, els estudiants Juanjo i Izan elaboraran un Estofat de llegums amb ventresca d’ossos i reducció de la DO Alella, acompanyat de borregos de Cardedeu cruixents. D’altra banda, en la categoria Pastisseria, els joves Ainara i Mouha prepararan un Clafoutis de maduixa del Maresme. Els dos plats són el resultat d’un procés d’elaboració dut a terme entre tota la classe.
La final del Concurs de Cuina i Sala serà el 20 de maig a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona. L’objectiu del certamen és reconèixer la tasca realitzada pels centres públics i privats que imparteixen els PFI de la família de l’Hoteleria i el Turisme, així com fomentar el desenvolupament de competències professionals entre l’alumnat.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.