CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els infants del Club d’Escacs Montornès, 6è i 15è llocs al VII Campionat d’Espanya d’Escoles Sub12

Els infants del Club d’Escacs Montornès, 6è i 15è llocs al VII Campionat d’Espanya d’Escoles Sub12

04/05/2022

Representant a l’Escola Can Parera, i amb el suport de l’AMPA, 8 nens i nenes del Club d’Escacs Montornès van participar en el torneig celebrat a Cartagena el 30 d’abril i l’1 de maig. El primer equip va arribar al 6è lloc, mentre que el segon es va quedar amb el 15è. El certamen va aplegar un total de 20 conjunts i més de 120 jugadors i jugadores de tot l’Estat.

Els més petits del Club d’Escacs Montornès segueixen acumulant experiència a competicions autonòmiques i estatals. La darrera va ser el cap de setmana del 30 d’abril, amb la participació de 8 infants de l’entitat en el VII Campionat d’Espanya d’Escoles Sub12.

La competició, celebrada a la Universitat Politècnica de Cartagena, va comptar amb la participació de 20 equips formats per més de 120 jugadors i jugadores de tot l’Estat.

Amb la col·laboració de l’AMPA de l’Escola Can Parera, el Montornès s’hi va presentar amb dos equips que representaven al centre: l’A (format per Alex Villa, Biel Guarch i els germans Dídac i Irene Rodríguez) i el B (amb Pol Canals, César Ruiz i els germans Abel i Oriol Cortés). El primer va arribar a la 6a posició amb 8 punts, mentre que el segon es va quedar al 15è lloc amb 5 punts.

El Miquel Granell, d’Amposta, va encapçalar la classificació final.

Cada equip va disputar un total de sis rondes amb un ritme de joc de 20 minuts.

Des de fa tres anys, el Club d’Escacs Montornès imparteix classes als nens i nenes de l’Escola Can Parera. L’any passat, 7 infants de 4t i 5è de primària del mateix centre van superar la primera fase classificatòria del Torneig Mundial d’Escacs Escolar per Internet Expo Dubai 2020, quedant així entre els 120 millors equips del món.

El infants del Montornès, entre els millors de Catalunya

Després de guanyar la Copa Catalana de modalitat semi-ràpid en segona divisió, el 22 de maig els nens i les nenes del Club d’Escacs Montornès disputaran la final de la Lliga catalana en la categoria Sub12. A Barcelona hi competiran els vuit millors equips de Catalunya, entre els quals hi ha el montornesenc.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d'Escacs Montornès)

Arxivat a: Esports
Els dos equips de Can Parera abans d'anar a Cartagena per participar en el campionat. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
L'equip Can Parera A amb les medalles del VII Campionat d’Espanya d’Escoles Sub 12. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
L'equip Can Parera B amb les medalles del VII Campionat d’Espanya d’Escoles Sub 12. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona