CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La gresca carnavalesca torna als carrers de Montornès

La gresca carnavalesca torna als carrers de Montornès

26/02/2022

El Carnaval ha recuperat la presencialitat aquests dies, després de l’edició virtual de l’any passat. Enguany, un total de 182 persones han participat en el concurs i la Rua de disfresses, que han acabat a la Carpa Polivalent El Sorralet.

La festa i la disbauxa han omplert de nou els carrers de Montornès amb el Carnaval 2022. Els actes centrals de la festa s’han concentrat aquest dissabte amb la Rua de Carnaval i el concurs de disfresses.

Les activitats van començar el Dijous Gras, amb una jornada que va servir per rebre Sa Majestat el Rei Carnestoltes i lliurar-li la vara de manar de mans de l’alcalde i el Consell d’Infants. Les propostes van continuar ahir amb dues rues infantils que van sortir simultàniament de les places del Poble i de Pau Picasso i que van comptar amb l'acompanyament musical de les batukades Tokem amb tu i Brincadeira.

Disfresses de tota mena

La Rua de Carnaval i el concurs de disfresses d’aquest dissabte han comptat amb 182 participants distribuïts en 10 grups i 6 comparses. Com és habitual, el recorregut ha començat al carrer de Federico García Lorca i ha finalitzat a la Carpa Polivalent El Sorralet, després d’haver passat per carrers de diversos barris del poble. Enguany la xaranga HoPeta ha amenitzat el lliurament de premis.

Els guardons de la categoria de grups han estat per a Pink dragons, Alien TV i Alegría de vivir, en primer, segon i tercer lloc respectivament.

A la modalitat de comparses, Tornem a volar s’ha endut el primer premi, mentre que els altres dos han estat atorgats a Pensamientos de divertiment i a Somos la leche.

La categoria de parelles ha quedat deserta perquè no hi ha hagut persones inscrites. En total, s’han repartit 1.800 € entre els sis premis del concurs.

La cloenda: el Dimecres de Cendra

Tot i haver-se celebrat ja les rues i el concurs de disfresses, Montornès segueix de Carnaval fins dimecres. Per tancar la festa, el Dimecres de Cendra començarà a les 17.30 h amb un taller de sardines organitzat per la Biblioteca de Montornès a la plaça de Pau Picasso. A continuació, es farà la rua de dol per Sa Majestat el Rei Carnestoltes i la seva cremada, que posarà el punt final al Carnaval 2022.

Arxivat a: Cultura i festes
Carrossa del Rei Carnestoltes, l'Esparriot i els 7 Pecats Capitals.
 1r premi de la categoria de grups: Pink dragons.
2n premi de la categoria de grups: Alien TV.
3n premi de la categoria de grups: Alegría de vivir.
1r premi de la categoria de comparses: Tornem a volar.
2n premi de la categoria de comparses: Pensamientos de divertiment.
3r premi de la categoria de comparses: Somos la leche.
El Rei Carnestoltes abans de l'inici del lliurament de premis al Sorralet.
La xaranga HoPeta, en acció.
Un moment de la Rua de Carnaval.
Un moment de la Rua de Carnaval.
Un moment de la Rua de Carnaval.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona