CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Entitats i veïnat, de nou units per col·laborar amb La Marató de TV3

Entitats i veïnat, de nou units per col·laborar amb La Marató de TV3

22/12/2021

Entitats com la Penya Pere Anton, l’Associació Excursionista Lleure Montornès, el Club Bàsquet Vila de Montornès i el Club Patí, i activitats com la Mostra de Curtmetratges Crispeta d’Or, han col·laborat amb la iniciativa, enguany dedicada a la salut mental. L’enviament de donatius a través d’Internet estarà obert fins al 31 de març.

Un any més, les associacions i la ciutadania han tret el seu costat més solidari mobilitzant-se per recaptar fons per a La Marató de TV3. Enguany el projecte de la televisió autonòmica i de Catalunya Ràdio se centra en trencar tabús per la salut mental i aconseguir finançament per a la recerca científica.

Després de les 15 hores de programa de diumenge, el marcador va arribar als 9.022.147 €. La ciutadania podrà fer donatius fins al 31 de març a través d’Internet, transferència bancària o Bizum amb el número 33333.

Apostes i compres amb base solidària
A Montornès, a més de les aportacions ciutadanes a títol individual, entitats com la Penya Pere Anton han organitzat actes per contribuir econòmicament a la causa. L’11 de desembre, al Teatre Margarida Xirgu, la colla va recaptar 712 euros amb la subhasta solidària que va dur a terme amb el suport de 13 establiments i associacions del poble. Les prop de 40 persones assistents van competir per endur-se productes com un massatge, un abonament anual per als espectacles del programa Montornès Aixeca el Teló, material esportiu, jocs i un lot de pastisseria artesana.

Molt més que esport
Com ja ve sent habitual, per Sant Sadurní, l’Associació Excursionista Lleure Montornès va convidar el veïnat a la sardinada que va celebrar al Casal de Cultura després de la cursa d’orientació que va disputar a la plana de Can Vilaró. Amb la venda de tiquets va recollir 260 euros. Una altra entitat esportiva que va col·laborar amb La Marató de TV3 és el Club Bàsquet Vila de Montornès, que va habilitar unes guardioles aprofitant la presentació oficial dels seus equips.

A més, recentment el Club Patí Montornès ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials amb una coreografia sobre el tema Nuestra Canción de Monsieur Periné i Vicente García. Al final de la peça les patinadores conviden la ciutadania a posar el seu granet de sorra amb la causa.

El jovent també és solidari
La V Mostra de Curtmetratges Crispeta d’Or, celebrada a mitjans de novembre i emmarcada en els pressupostos juvenils Kosmos 2021, també va donar suport a La Marató de TV3. A més d’incloure un bloc de curtmetratges sobre la salut mental i de comptar amb estatuetes i aperitius elaborats pel Centre Ocupacional del Bosc i el Taller Alborada, abans de la gala el públic va poder fer aportacions econòmiques a l’entrada.

Arxivat a: Promoció de la Salut, Ciutadania
Montornès amb La Marató de TV3.
Subhasta solidària de la Penya Pere Anton (imatge: Penya Pere Anton)
Cursa d'orientació i sardinada per La Marató de TV3
Foto de família del Club Bàsquet Vila de Montornès
El Club Patí Montornès amb La Marató de TV3 (imatge: CP Montornès)
El públic va poder fer una aportació per a La Marató de TV3 a la V Mostra de Curtmetratges Crispeta d'Or.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona