CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 7a convocatòria per optar als horts socials i ecològics municipals

7a convocatòria per optar als horts socials i ecològics municipals

16/12/2021

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 31 de desembre.

L'Ajuntament manté oberta la setena convocatòria d'adjudicació dels horts de cultiu social i ecològic de titularitat municipal que hi ha al tram final de l’avinguda del Riu Mogent.

Poden fer la sol·licitud persones que actualment no siguin adjudicatàries de cap parcel·la i també aquelles que enguany arriben als quatre anys d'adjudicació, que és el termini màxim establert per les bases del projecte. 

La convocatòria servirà per adjudicar les parcel·les que estan buides. Si hi ha més sol·licituds que horts disponibles, es crearà una llista d’espera per si hi ha futures renúncies. 

A l'enllaç adjunt trobareu les instruccions, bases i formularis necessaris per fer la sol·licitud.

Horticultura ecològica per al consum propi

L’Ajuntament va posar en marxa el projecte d’horts socials i ecològics al marge del riu el 2013 i les primeres adjudicacions es van fer el 2014. L’objectiu era posar a disposició del veïnat un espai verd on fer conviure el cultiu d’horticultura per al consum propi amb la promoció de l’agricultura ecològica. 

Els horts estan ubicats en un terreny de forma triangular amb un àrea aproximada de 3.170 m2. Hi ha habilitades tres feixes amb una quarantena de parcel·les d’horts d’uns 30 m2 cadascuna. L’espai compta amb un tancament perimetral, un dipòsit de 30.000 l per a l’acumulació d’aigua, claus de rec individualitzades per a cada parcel·la, casetes de serveis per al tancament d’eines, espai reservat al compostatge i zona de serveis comuns.

Durant els anys de funcionament s’ha consolidat un col·lectiu d’hortolans que vetllen pel bon funcionament de l’espai. Es promou la no utilització de productes fitosanitaris ni adobs d’origen químic. 

Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
Horts socials a l'avinguda del Riu Mogent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona