CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit, disponible els 365 dies de l’any

El Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit, disponible els 365 dies de l’any

18/11/2021

L’espai del Servei Català de Trànsit ha ampliat el període d’atenció telefònica durant tot un any. L’objectiu de la prestació és millorar l’assistència a les víctimes en el període posterior al sinistre viari.

L’equip del Servei Català de Trànsit ha renovat la campanya divulgativa del Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT), coincidint amb l’ampliació dels horaris de funcionament de l’espai.

Des del juny, el SIAVT compta amb operadors/es telefònics/ques que atenen les víctimes els 365 dies de l’any, de 9 a 20 h.

El servei va començar a funcionar el maig de 2012 com una iniciativa pionera a l’Estat per atendre les persones que han patit un accident de trànsit i les seves famílies.

Els i les professionals els faciliten informacions jurídiques, socials i administratives. Així mateix, es disposa d’un servei d’atenció psicològica arreu de Catalunya per atendre les víctimes en persona.

Per posar-vos en contacte amb el Servei Català de Trànsit cal que truqueu al telèfon gratuït 900 100 268. També podeu adreçar-vos al web del SIAVT.

Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
Imatge del díptic del Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona