CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Millora de la connectivitat a peu entre els barris de Can Parera i l'Ametller

Millora de la connectivitat a peu entre els barris de Can Parera i l'Ametller

17/11/2021

La brigada municipal d’obres ha enllestit la construcció d’una rampa per millorar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, gent gran o infants que vulguin fer ús de l’itinerari de vianants entre els barris de Can Parera i l’Ametller, o creuar la carretera. Properament la Diputació de Barcelona realitzarà altres treballs de millora de la seguretat viària a la BV-5001.

Amb l’objectiu de consolidar el traçat paral·lel a la carretera BV-5001 i que uneix els barris de Can Parera i l’Ametller, l’Ajuntament ha realitzat treballs de millora de l’accessibilitat.

En els darrers dies, la brigada municipal d’obres ha acabat de construir una rampa a la vorera que va del carrer de Can Parera a l’avinguda de l’Onze de Setembre, en direcció a l’Ametller. També permet l'accés a la vorera i al semàfor que regula aquest punt de la carretera.

Prèviament, s’ha realitzat un petit moviment de terres per adequar el terreny. Tot seguit, s’ha aplicat la caixa de paviment i la llosa de formigó armat, i s’ha col·locat el paviment de llambordes, de formigó prefabricat.

Més millores a la BV-5001

Les obres de millora continuaran properament amb diverses actuacions a la BV-5001 que ha projectat la Diputació de Barcelona. Entre les intervencions previstes, hi ha l’allargament de la vorera en direcció al centre des de de Can Parera fins a la cruïlla semafòrica, on s’hi construirà un pas elevat.

Arxivat a: Via pública
Rampa a la vorera entre els barris de Can Parera i Ca l'Ametller.
Rampa a la vorera entre els barris de Can Parera i Ca l'Ametller.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona