CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Fase final de les obres de l’itinerari de vianants entre el nucli urbà i Can Bosquerons

Fase final de les obres de l’itinerari de vianants entre el nucli urbà i Can Bosquerons

05/11/2021

Aquest divendres a la tarda es retirarà el pas alternatiu de trànsit a la BV-5001 en el tram comprès entre l’avinguda de Masia Alzina i l’inici del nucli de Montornès del Vallès amb el carrer de Frederic Mompou. Durant les properes dues setmanes hi haurà afectacions puntuals en el trànsit per l’execució dels treballs d’aglomerat i senyalització horitzontal a la carretera.

La Diputació de Barcelona ha comunicat a l’Ajuntament la retirada aquest divendres, a partir de les 18 h del pas alternatiu de vehicles regulat amb semàfors que ha funcionat durant els darrers mesos a la a la BV-5001, mentre s’ha desenvolupat la segona fase de les obres de l’Itinerari de vianants entre la urbanització de Can Bosquerons de Dalt i el nucli urbà. La circulació, doncs, quedarà restablerta sense entrebancs en tots dos sentits de la marxa.

Els serveis tècnics també han informat que durant les dues properes setmanes hi haurà afectacions puntuals en el trànsit a causa dels darrers treballs d’aglomerat i senyalització horitzontal de la carretera en aquest tram.

Accessibilitat a peu al poble millorada i més segura 

L’itinerari de vianants entre el nucli urbà i Can Bosquerons permetrà l’accés a peu seguint el camí de la BV-5001 des de la banda de Montmeló. L’accés a peu des de la banda de Vilanova, és possible des de l’any 2017. Ambdós projectes van ser demandes de Montornès a la Diputació per aconseguir millorar l’accessibilitat a peu al municipi. Les obres de l’itinerari a Can Bosquerons es van posar en marxa el mes de març.

L’actuació s’ha estès des de l'avinguda de Masia Alsina al carrer de Mestre Rodrigo. El nou camí corre paral·lel a la carretera BV-5001 per la banda del riu, de manera que s'evitarà la coincidència de trànsit rodat i vianants a la calçada, i es millorarà la seguretat viària. Les obres també s'han aprofitat per soterrar els serveis existents i crear una canalització de titularitat municipal per poder prestar el servei de fibra òptica. El projecte es completarà amb enllumenat públic.

Arxivat a: Via pública
Vista del revolt de la carretera amb el nou camí en direcció a Montornès
Inici de l'itinerari per a vianants a l'avinguda de Barcelona
Durant els darrers mesos el pas de vehicles ha estat alternatiu i regulat per un semàfor
Vista del revolt del camí en direcció a Can Bosquerons
Un altre punt de l'obra
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona