CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La crisi de les persones refugiades a través de l’art

La crisi de les persones refugiades a través de l’art

29/10/2021

La instal·lació artística pluridisciplinar “Khaled, camí del refugi” arriba al Teatre Margarida Xirgu de Montornès per donar a conèixer les històries de set artistes migrants. Al llarg de cinc dies, la ciutadania i alumnes dels instituts entraran en contacte amb la temàtica a través d’audiovisuals i obres plàstiques.

El departament municipal de Cooperació Internacional ha programat cinc dies de visites a la instal·lació artística pluridisciplinar Khaled, camí del refugi a Montornès.

L’experiència, ubicada al Teatre Margarida Xirgu, estarà oberta a la ciutadania els dies 4 i 5 de novembre, de 17 a 20 h, i el 6 i el 7 de novembre, de 10 a 13 h. A més, alumnes dels instituts Vinyes Velles i Marta Mata visitaran la proposta els dies 3, 4 i 5 al matí.

La instal·lació parteix de l’experiència i el testimoni de set artistes migrants i refugiats de diversos països que narren els seus propis camins de refugi a través de llenguatges com l'audiovisual, el so, la llum o l'obra plàstica. D’aquesta manera, es proposa al visitant un recorregut obert i lliure que permet conèixer i establir contacte amb cadascuna de les persones refugiades, alhora que planteja el refugi com una necessitat universal i compartida.

L'activitat és gratuïta i està recomanada per a totes les edats. Es requereix inscripció prèvia al web entrades.montornes.cat

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i forma part de les actuacions del Pla director de foment de la solidaritat i cooperació al desenvolupament de Montornès 2018-22. El document recull els reptes i prioritats per promoure la cooperació internacional a favor d’un món més just i un desenvolupament local i global més sostenible.

Arxivat a: Cooperació
Alguns dels protagonistes de "Khaled, camí del refugi". (imatge: Time Out Barcelona)
Cartell de l'activitat.
Un moment de "Khaled, camí del refugi".
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona