CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Caminades, tallers i cultura en el marc de la Diada de la Gent Gran

Caminades, tallers i cultura en el marc de la Diada de la Gent Gran

15/10/2021

La programació a Montornès per a la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran continuarà els propers dies amb caminades, contes a la Biblioteca i un concert. Aquesta setmana l’Ajuntament ha homenatjat la veïna centenària Pilar Montero.

Aquests dies continuaran les activitats previstes amb motiu de la commemoració l'1 d'octubre del Dia Internacional de la Gent Gran, després del programa especial de Ràdio Montornès dedicat a les persones grans.

Les properes activitats es duran a terme el 21 d’octubre. Per començar el dia, es farà una caminada pel poble amb el tècnic municipal de Patrimoni Històric, Ferran Díaz, i la monitora de les sessions de gimnàstica per a la gent gran, Montse Marín. Ja a la tarda, la Biblioteca de Montornès acollirà una sessió especial de l’Hora del conte. Per assistir-hi caldrà inscriure’s prèviament al web entrades.montornes.cat o a la mateixa Biblioteca.

La setmana acabarà de la millor manera possible: amb música. El diumenge, 24 d'octubre, a la tarda, les persones grans podran assistir a un concert a la Carpa Polivalent El Sorralet. S'haurà de reservar l'entrada, de manera presencial, als Casals de la Gent Gran. També s'hi podrà accedir el mateix dia si hi ha places disponibles.

Homenatge a la vellesa

L’alcalde, José A. Montero, i la regidora de Gent Gran, Natalia Segura, han visitat la veïna Pilar Montero aquesta setmana i li han lliurat un obsequi. La Pilar va celebrar el seu 100è aniversari el dia d’abans.

Els casals de la gent gran recuperen l'activitat presencial

La gent gran ha pogut tornar als casals i reprendre presencialment els tallers d’informàtica, ioga, balls en línia, sevillanes i macramé. Aquests s’afegeixen als d’alfabetització, gimnàstica i memòria que ja es feien des del curs passat.

Aviat també es posarà en marxa un taller de suport emocional per pal·liar els efectes de la soledat no volguda, agreujada especialment entre les persones grans a causa de la pandèmia.

Arxivat a: Gent Gran
Taller de llengua castellana al Casal de la Gent Gran Centre.
La regidora de Gent Gran, Natalia Segura, i l'alcalde, José A. Montero, amb la veïna Pilar Montero, de 100 anys.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona