CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Finalitza un nou curs d’alfabetització per a persones nouvingudes

Finalitza un nou curs d’alfabetització per a persones nouvingudes

13/10/2021

La vintena d’alumnes que han seguit la formació entre el maig i l’octubre han rebut el certificat corresponent al mòdul A del Servei de Primera Acollida. L’entrega dels diplomes ha tingut lloc aquest matí a Can Saurina, en un acte que ha comptat amb la presència del regidor de l’Àrea d’Acció Social, Jordi Delgado.

El departament municipal de Polítiques Migratòries ha posat el punt i final a un nou curs d’alfabetització en català en els darrers dies. Durant els mesos de maig, juny, setembre i mitjans d’octubre, un total de 16 persones d’origen marroquí i gambià han seguit la formació, adreçada a persones nouvingudes que tenen un baix nivell de lectoescriptura i volen conèixer la llengua catalana.

Al llarg de 120 hores, les persones participants han pogut obtenir els coneixements bàsics per poder comunicar-se en català.

L’acabament de la formació els ha permès obtenir el mòdul A del Servei de Primera Acollida, necessari per aconseguit el Certificat d’Acollida, que també inclou el mòdul B (coneixements laborals) i el mòdul C (coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic). El certificat possibilita l’emissió d’informes d’estrangeria tramitats des del departament municipal de Polítiques Migratòries.

L’acte de lliurament dels diplomes s’ha celebrat aquest matí a la sala polivalent de Can Saurina. La trobada ha comptat amb la presència i les intervencions del regidor de l’Àrea d’Acció Social, Jordi Delgado; la pedagoga i professora del curs, Judith Vázquez; i la tècnica municipal de Polítiques Migratòries, Anna Meca.

Arxivat a: Ciutadania
Participants en el darrer curs d'alfabetització amb el regidor de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado; la pedagoga i professora del curs, Judith Vázquez; i la tècnica municipal de Polítiques Migratòries, Anna Meca.
Un moment de l'entrega de diplomes del curs.
Un moment de l'entrega de diplomes del curs.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona