CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Famílies i educadors/es es retroben presencialment a la nova programació "Eduquem i gaudim en família"

Famílies i educadors/es es retroben presencialment a la nova programació "Eduquem i gaudim en família"

07/10/2021

El departament municipal d’Educació ha publicat la programació de tallers, xerrades, espais i esdeveniments amb contingut educatiu que tindran lloc al poble entre l’octubre i el desembre. Les propostes començaran aquest divendres amb l’espectacle "Un món de cartró", a càrrec de la companyia Creamoviment.

Una vegada més, les famílies tornen a tenir a l’abast tota la programació d’activitats que es duen a terme a Montornès recollides en el programa Eduquem i gaudim en família. La principal novetat és que es recupera la presencialitat de les propostes.

Seguint la línia d’edicions anteriors, hi ha activitats familiars que també poden ser d’interès per a professionals (docents, educadors/es, monitors/es...). Precisament, una de les vies de treball del Pla Educatiu d’Entorn d’aquest curs és generar espais compartits entre agents de l’educació formal i la no formal.

La primera activitat serà aquest divendres amb l’espectacle familiar Un món de cartró, a càrrec de la companyia Creamoviment. A través d’un conte, cançons i danses el públic descobrirà un espai on grans i petits podran donar ales a la seva creativitat a petita i gran escala. L’activitat està recomanada per a infants de 3 a 8 anys i és necessari reservar-hi plaça al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Contes, tallers, xerrades i espectacles per educar i gaudir

La programació torna a incloure les sessions de contes (de 0 a 3 anys i de més de 3 anys) que ofereix la Biblioteca i recomanacions lectores per a famílies amb joves de 12 a 16 anys.

També s'hi inclouen propostes de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

Entre les xerrades destacades d’aquest trimestre hi ha la conferència Les llavors d’una sana autoestima en els infants, a càrrec de la pedagoga i mestra Eva Bach.

A més, la Llar d’Infants El Lledoner recuperarà el seu espai de joc El Petit Mir, en aquesta ocasió centrat en les relacions socials en els tres primers anys de vida, i l’espai de joc al Centre Infantil La Peixera.

El públic familiar també trobarà el seu espai en l’àmbit teatral amb espectacles com La castanyera perduda, JOJO, En Patufet i els seus pares i KL’AA, la teva cançó, totes aquestes propostes incloses en la programació Montornès Aixeca el Teló.

L’Espai de Debat Educatiu i l’ús de les pantalles

El 15 d’octubre a les 18 h se celebrarà la primera trobada del curs de l’Espai de Debat Educatiu (EDE) al Centre Infantil Pintor Mir. Enguany, famílies i professionals debatran sobre l’ús de les pantalles en infants i joves, coincidint amb una campanya del Pla Crític de la Mancomunitat del Galzeran.

Les activitats programades requereixen inscripció prèvia als correus electrònics (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o (Necessites javascript per veure aquest correu-e) , en funció de cada proposta. Per als espectacles teatrals caldrà fer-ne la reserva al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Educació
Imatge de la programació "Eduquem i gaudim en família" Octubre-Desembre 2021

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona