CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Es reuneix la Junta Local de Seguretat

Es reuneix la Junta Local de Seguretat

16/07/2021

Després d'un llarg termini de temps sense trobar-se, els membres de la Junta Local de Seguretat s'han reunit aquest divendres, a Can Saurina, amb l'objectiu d'avaluar les polítiques de seguretat local i fixar criteris de col·laboració entre els diversos cossos de policia.

L'alcalde, José A. Montero, ha presidit la sessió de treball de la Junta Local de Seguretat, formada per representants dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional, de Policia Local, pel regidor delegat de l'Àrea de Seguretat i Convivència, Juan José Fernández, i per la cap de l'àrea.

En aquesta ocasió ha excusat la seva absència la Delegació territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona.

La Junta Local de Seguretat té per missió la presa de decisions en base a la informació i el coneixement que aporten els diversos membres, tenint en compte les seves funcions i responsabilitats, en matèria de prevenció i seguretat en el municipi. És un espai de debat sobre les necessitats i es marquen les prioritats d'acció i cooperació en aquest àmbit.

Avui, a la trobada, s'ha plantejat vincular la bona convivència com a estratègia per millorar la concepció de seguretat que té el veïnat i donar resposta a les seves preocupacions i inquietuds.
Seguint aquesta línia, s'ha acordat donar un impuls a l'elaboració del Pla Local de Seguretat, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a la diagnosi de l'estat de la seguretat pública a Montornès, els diversos cossos han valorat que els indicadors relacionats amb els fets delictius són molt similars a altres municipis i també el fet que la convivència i la manca de civisme tenen més pes en les actuacions policials.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Sessió de treball de la Junta Local de Seguretat
Membres de la Junta Local de Seguretat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona