CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dues detencions en dues actuacions de la Policia Local

Dues detencions en dues actuacions de la Policia Local

22/06/2021

Un dels detinguts està relacionat amb un presumpte delicte de tràfic de drogues descobert arran de l'incendi d'un habitatge la matinada de dissabte. El segon detingut està implicat en un presumpte delicte de robatori per encastament en una nau industrial.

La Policia Local de Montornès ha tingut dues intervencions rellevants durant els darrers dies.

La matinada de dissabte la Policia Local va intervenir en un incendi en un habitatge a Montornès. El foc es va declarar pels volts de la 1 h i va requerir la intervenció de tres dotacions de bombers. En la inspecció de la vivenda es va localitzar una plantació de marihuana i cabdells preparats per al consum. També es va comprovar que la instal·lació elèctrica havia estat manipulada. En coordinació amb el jutjat de guàrdia es van iniciar diligències per la presumpta comissió d'un delicte de tràfic de drogues i de defraudació de subministrament elèctric i es va intervenir tot el gènere. El presumpte autor dels fets va ser detingut dilluns al matí.

D'altra banda, sobre les 5.30 de diumenge la Policia Local va rebre una trucada alertant de la presència de dos vehicles implicats en un robatori per encastament en una nau industrial d'un dels polígons del municipi. Els efectius policials en col·laboració amb la Policia Local de Montmeló van localitzar els dos vehicles implicats que fugien a tota velocitat del lloc dels fets. En la fugida un dels vehicles va col·lidir intencionadament contra un cotxe patrulla de Montornès, que va quedar inutilitzat. El vehicle dels presumptes autors del robatori va continuar la marxa, però va poder ser finalment aturat a uns centenars de metres. Un dels ocupants va poder ser detingut. El segon vehicle va impactar contra el vehicle policial de Montmeló i va intentar atropellar els agents, sense aconseguir-ho. Els ocupants d'aquest segon vehicle encara no han estat localitzats. Les investigacions continuen obertes.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Material intervingut per la Policia Local
Estat del vehicle de la Policia Local després de l'impacte
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona