CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: Del 4 al 6 de juny, afectacions en el trànsit i l'aparcament als nuclis industrials pel Campionat de Catalunya de Moto GP

AVÍS: Del 4 al 6 de juny, afectacions en el trànsit i l'aparcament als nuclis industrials pel Campionat de Catalunya de Moto GP

04/06/2021

Des de les 18 h d'aquest divendres dia 4, fins a les 17 h del diumenge, 6 de juny, hi haurà afectacions en el trànsit als accessos als nuclis industrials El Raiguer i Can Parellada, amb motiu de la celebració de la setena prova de l'any del Campionat del món de Moto GP al circuit de Barcelona-Catalunya situat a Montmeló.

El dispositiu afectarà la reordenació del trànsit i l’estacionament, de manera que els vehicles que es dirigeixin al circuït des de les vies ràpides AP7 i BP5002 es desviaran pels polígons de Can Parellada i El Congost. També es prohibirà l’estacionament en alguns carrers i es limitarà el pas a Montornès Nord, amb accés permès només al veïnat que hi resideix. Els vehicles provinents de la ctra. BV5001 es desviaran pel pont d’accés a Montmeló.

La Policia local reforçarà la seva presència en un dispositiu coordinat amb les policies locals dels municipis de l'entorn i els Mossos d'Esquadra.

Es controlarà de forma preventiva la circulació de vehicles i persones per evitar conductes de risc com l'excés de velocitat, la conducció temerària o sota l’efecte de l’alcohol o altres substàncies.

La Policia Local aconsella que, llevat de ser necessari, s’eviti circular per les zones afectades per les restriccions.

(Podeu veure les afectacions en el plànol adjunt).

Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona