CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Mitja Montornès 2021 s’ajorna fins a la tardor

La Mitja Montornès 2021 s’ajorna fins a la tardor

29/04/2021

El Club Atletisme Montornès, com a principal organitzador de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, ha fet oficial l’ajornament de les curses fins a la tardor, degut a la situació sanitària actual i la incertesa de poder organitzar-la amb les garanties i possibilitat de participació suficients.

Després de la suspensió de l’edició del 2020, s'havia previst tornar a celebrar la Mitja aquesta primavera. La situació i les restriccions, però, han fet replantejar el calendari. L'organització espera que a la tardor la situació ja sigui l’adequada per garantir la participació segura del major nombre possible d'atletes, ja que la participació és l’essència de la Mitja Montornès. 

El Club Atletisme Montornès agraeix a tots els implicats en l’organització (Ajuntaments, entitats, patrocinadors, col·laboradors, voluntaris...) la comprensió, el suport i l’ajuda prestada en aquests complicats mesos i els emplaça a fer una gran cursa aquesta tardor. Ara és temps de prioritzar la salut i la seguretat de totes i tots. 

(Adaptació de la informació facilitada per la Mitja Montornès)

Arxivat a: Ciutadania, Esports
Font: mitjamontornes.com
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona