CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Pujada i visita al Castell de Sant Miquel en el Dia Internacional dels Monuments

Pujada i visita al Castell de Sant Miquel en el Dia Internacional dels Monuments

09/04/2021

El departament municipal de Patrimoni organitza, per al 18 d'abril, una visita guiada al Castell de Sant Miquel, coincidint amb el Dia Internacional dels Monuments. Les inscripcions s'han de fer a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 114 90 07 en horari de 9 a 13 h de dilluns a divendres.

El 18 d'abril, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Monuments, el departament municipal de Patrimoni ofereix la possibilitat de visitar el Castell de Sant Miquel i conèixer els detalls de les campanyes d’intervenció arqueològica que s'hi han fet.

La darrera visita al castell, programada a l'octubre de l'any passat en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, es va haver d'ajornar per les restriccions de la Covid-19. S'obre, doncs, una nova oportunitat per descobrir les novetats dels treballs arqueològics i de recuperació realitzats a l'entorn de la Torre de l'Homenatge. La visita serà conduïda per professionals del departament municipal del Patrimoni.

L'activitat, que compta amb la col·laboració de l'Associació Excursionista Lleure Montornès, començarà a les 9.30 h amb la pujada a peu al castell. La sortida es farà des dels jardins de l'Ajuntament. A les 11 h, s'ha previst l'inici de la visita guiada.

Per poder assistir cal fer reserva prèvia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 114 90 07 en horari de 9 a 13 h de dilluns a divendres. Les persones que participin han de dur calçat còmode i aigua. L'itinerari d'accés té una dificultat mitjana.

La celebració del Dia Internacional dels Monuments amb la pujada i visita al castell forma part del programa de Sant Jordi que es donarà a conèixer aquests dies.

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
Visita institucional als treballs realitzats al Castell de Sant Miquel (desembre de 2020)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona