CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’equip d’escacs de l’Escola Can Parera, entre els 120 millors del món

L’equip d’escacs de l’Escola Can Parera, entre els 120 millors del món

18/03/2021

Els set infants de 4t i 5è de primària que formen l’equip han superat la primera fase classificatòria del Torneig Mundial d’Escacs Escolar per Internet Expo Dubai 2020. Fins al maig, els nens i nenes en disputaran la segona per optar a participar en la gran final que tindrà lloc el novembre a Dubai.

Els millors escaquistes infantils del planeta se citen cada any per prendre part en el Torneig Mundial d’Escacs Escolar per Internet Expo Dubai. L'edició del curs 2020-21 compta amb la participació de set d’alumnes de l’Escola Can Parera que s’han fet un lloc entre els 120 millors equips del certamen.

El grup, format per Alex Villa, Joel Sans, Biel Guarch, Dídac Rodríguez, Abel Cortés, John Jaramillo i Irene Rodríguez, de 4t i 5è, ha superat la primera fase de la competició, que va començar el 10 de desembre. Els de Montornès han estat tercers al grup 33, amb un total de 35,5 punts de joc, darrere de dues escoles de l’Índia que han aconseguit 39,5 i 42 punts.

El torneig ha aplegat un total de 293 equips de 54 països, amb més de 2.000 jugadors i jugadores d’arreu del món. Els infants hi participen a través de la plataforma en línia Chess24, amb partides de 20 minuts per persona i 10 segons d’increment per jugada realitzada.

Aquest dimarts, 16 de març, ha començat la segona fase del campionat, que es perllongarà fins al 5 de maig i aplegarà els 120 equips classificats a la primera etapa. Els conjunts competiran per acabar entre les 12 millors escoles, que jugaran la final de novembre a Dubai de manera presencial. Allà es veuran les cares amb el número 1 del món, el noruec Magnus Carlsen, que intentarà revalidar la seva victòria mundial.

La participació de l’Escola Can Parera en el Torneig Mundial de l’Expo Dubai 2020 compta amb el suport de l’AMPA del centre i l’ajuda tècnica del Club d’Escacs Montornès.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d’Escacs Montornès)

Arxivat a: Esports
L'equip de l'Escola Can Parera que participa en el Torneig Mundial. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
L'equip de l'Escola Can Parera que participa en el Torneig Mundial. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
L'equip de l'Escola Can Parera que participa en el Torneig Mundial. (imatge: Club d'Escacs Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona