CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nadal Cultural i Reis: programació familiar per aquestes Festes

Nadal Cultural i Reis: programació familiar per aquestes Festes

18/12/2020

Atenent les restriccions i amb les màximes mesures de seguretat, l'Ajuntament ha programat propostes culturals per a les festes nadalenques i la vigília de Reis.

Davant la impossibilitat de celebrar esdeveniments com els Parcs de Nadal, l'Ajuntament ha organitzat un Nadal ple d'activitats familiars segures.

A partir del 23 de desembre comença la programació amb teatre, contes, màgia i circ a l'Espai Cultural Montbarri. El mateix 23 a les 17.30 h hi haurà "Contes, cançons i musiquetes" per a infants de 3 a 6 anys. Els dies 27 i 28, es podrà veure finalment a Montornès el "Monstre de colors", un espectacle de titelles, música i color, també per al públic infantil. Hi haurà 4 passis. Dins de la programació del Nadal Cultural, destaca “Quan les nenes volen alt”, una proposta feminista per a totes les edats que es representarà el 30 de desembre, a les 18 h. També l'espectacle "Viatge a Magicolàndia", el 29 de desembre; el Circ Filixic, el 2 de gener, i teatre gestual amb "Hai, la pescadora de somnis", el dia 4.

Tots els espectacles tenen l'aforament limitat d'acord amb les restriccions de la Covid-19. L'entrada serà gratuïta per a menors de 5 anys. També hi ha descomptes per a famílies nombroses i monoparentals.

La reserva de seient i compra d'entrades s'ha de fer al portal entrades.montornes.cat

Passejada Reial

El 5 de gener es preveu que Ses Majestats Els Reis d'Orient facin una Passejada reial pel municipi escortats per la Policia Local, i envoltats de totes les mesures de seguretat. Malauradament aquest any no podran anar acompanyats de la comitiva reial i no podran repartir caramels.

Les famílies hauran d’esperar els reis per veure'ls passar des del balcó o la finestra de casa. Si no és possible, podran anar al punt que els sigui més proper, guardant les distàncies i evitant aglomeracions i, en cap cas, els podran seguir en el seu passeig.

Per assegurar que cap infant es quedi sense veure els Reis, la Passejada arribarà a tots els barris de Montornès. Serà un recorregut molt més llarg, per tal que no hi hagi desplaçaments. L’Ajuntament preveu reforçar el dispositiu d’aquest any per garantir el compliment de totes les mesures COVID.

La passejada també es podrà seguir a través de les xarxes socials i del web municipal.

Un cop acabat el passeig, Ses Majestats faran el tradicional missatge als nens i nenes del poble, aquesta vegada a través del canal de YouTube de l'Ajuntament.

La Generalitat de Catalunya ha anunciat aquest 18 de desembre noves restriccions per contenir els contagis de la Covid-19. L’Ajuntament està a l’espera que es publiqui la resolució amb el detall de totes les mesures acordades. Si la Passejada Reial no es pogués dur a terme seria substituïda per una Audiència Reial a la Carpa Polivalent El Sorralet, amb reserva prèvia d’entrades a través del portal entrades.montornes.cat. 

Un cop es publiqui la resolució de la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament també informarà dels possibles canvis que pugui haver en la programació nadalenca. Per això és important que durant aquest dies les famílies facin seguiment dels diferents canals de comunicació de l'Ajuntament i de les xarxes socials:

Com donar les cartes als reis?

Durant el Nadal hi haurà diverses oportunitats per fer arribar la carta als Reis, amb la ubicació d'una bústia reial i la presència de dos patges. Els dies 27 i 29 de desembre a la tarda la bústia s'ubicarà al davant de l'Espai Cultural Montbarri coincidint amb la programació dels espectacles, i el 3 i 5 de gener al matí a plaça de Pau Picasso i al carrer Major.

En cas que algun infant estigui malalt (per COVID-19 o altres), podrà posar-se en contacte amb el departament de Cultura i Festes de l'Ajuntament a fi de poder establir un contacte amb Ses Majestats o patges d'una manera factible. 

Durant els propers dies, tots els infants rebran una carta a casa, amb tota la informació. 

Una mica d'ajuda per als Reis d'Orient Aquelles persones adultes que estiguin interessades a col·laborar fent tasques informatives o de suport, poden enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Gràcies!

Arxivat a: Cultura i festes, Educació, Infància
Nadal Cultural 2020

Arxius adjunts

  • Nadal Cultural 2020 (PDF, 1,17 MB)
    La programació en format pdf
  • Carta als reis (PDF, 1,01 MB)
    Podeu imprimir aquesta carta, emplenar-la, plegar-la i dipositar-la a la bústia reial. Tots els infants rebran un model en paper a casa durant els propers dies.
  • Sobre de la carta reial (PDF, 96 kB)
    La carta de SS.MM els Reis d'Orient arribarà a les cases en aquest sobre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona