CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès encén l'enllumenat de Nadal

Montornès encén l'enllumenat de Nadal

04/12/2020

Avui, a la plaça de la Font, s'ha fet la simbòlica encesa de l'enllumenat de Nadal que dona la benvinguda a les festes. Els llums ornamenten una vintena de carrers, places, rotondes i avingudes de Montornès. Aquest any més que mai es vol mantenir el caliu de les festes.

Dos patges singulars han estat els artífexs de la simbòlica encesa de l'enllumenat de Nadal a la plaça de la Font. Amb l'ajut de diversos operaris de la Brigada Municipal d'Obres, els dos personatges han endollat els llums d'aquesta zona. A diferència d'altres anys, l'encesa oficial no ha comptat amb la participació del veïnat ni de les entitats a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia de la Covid-19.

Aquest 2020 s'han afegit dos carrers més als espais que compten amb enllumenat nadalenc. Són el carrer del Molí i el tram de la rambla de Sant Sadurní que va des del carrer Major fins al carrer de Joan XXIII. Els llums que ornamenten l'avinguda de Palau d'Ametlla i els carrers Major i de Jaume Balmes són els mateixos que en altres edicions ja que són les de l'Ajuntament. La resta de carrers, places i avingudes tenen peces decoratives noves de lloguer. En tots els casos es tracta de tecnologia LED de baix consum que redueixen la contaminació lumínica i contribueixen a l’estalvi energètic.

El consistori ha destinat un total de 17.185 € al lloguer dels llums i a la seva instal·lació.

Zones d'enllumenat nadalenc

Aquest són els espais amb enllumenat nadalenc: carrers de Federico García Lorca, Major, del Riu Mogent, del Molí, de Jaume Balmes, de Can Parera, de Can Vilaró, de Jacint Verdaguer, de Blas Infante, de Sant Sadurní, de l'Estrella, de Palau d'Ametlla; les avingudes de la Llibertat, de Mogent, de l'Onze de Setembre; i les places de la Font, del Poble, de Pau Picasso, a més a més de les rotondes de la plaça dels Països Catalans, de la cruïlla entre la plaça de la Pèrgola, l'avinguda Mogent i el carrer de les Tres Creus, i de la cruïlla entre l'avinguda de la Llibertat i el Gran Vial.

Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica, Via pública
Els dos patges han estat els encarregats d'encendre els llums de Nadal
Enllumenat de Nadal al carrer de l'Estrella
Enllumenat de Nadal a la plaça de la Font
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona