CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou curs d’higiene alimentària

Nou curs d’higiene alimentària

05/11/2020

Els departaments municipals de Salut Pública i Promoció Econòmica han organitzat una formació gratuïta perquè els i les responsables de comerços minoristes accedeixin a l’acreditació requerida per a la gestió dels seus establiments.

Les persones propietàries de comerços minoristes podran seguir un nou curs en format telemàtic els dies 16 i 17 de novembre, de 14.30 a 16.30 h.

Es tracta d’una formació bàsica d’higiene alimentària que permetrà els i les responsables dels establiments accedir al certificat necessari per gestionar els seus negocis d’alimentació.

Els departaments municipals de Salut Pública i Promoció Econòmica han programat la iniciativa, de caràcter gratuït, amb el suport de la Diputació de Barcelona. El bioquímic Carles Fernández Pérez impartirà el curs a través de la plataforma Zoom.

Entre els continguts de la formació hi ha la normativa de referència, els principis bàsics de la higiene dels aliments i dels manipuladors, els riscos associats als aliments, la contaminació creuada, les toxi-infeccions alimentàries i els sistemes d’autocontrol i prerequisits.

Per realitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) especificant nom i cognoms i “Curs Higiene Alimentària” com a assumpte del missatge. Per a qualsevol dubte podeu contactar-hi a través del mateix correu o bé trucant al departament municipal de Salut Pública (93 572 11 70 ext. 151).

Arxivat a: Promoció de la Salut, Promoció Econòmica
Preparació d'aliments (imatge: freepik)
Cartell del curs
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona