CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La campanya No és No i el Punt Lila, també presents en la Festa Major 2020

La campanya No és No i el Punt Lila, també presents en la Festa Major 2020

18/09/2020

El Punt Lila de prevenció contra les violències masclistes s'ubicarà aquest divendres i dissabte des de les 11 de la nit a les 2.30 h de la matinada a l'aparcament de l'Ajuntament.

Aquest any la campanya del No és No, que es desenvolupa durant Festa Major des del 2016, s’adapta a la nova situació de la pandèmia. El Punt Lila, l'estand informatiu i preventiu sobre violències masclistes, s'ubicarà enguany a l'aparcament de l'Ajuntament per atendre les persones que s'hi puguin atansar. Hi serà aquest divendres i també el dissabte, des de les 11 de la nit a les 2.30 h de la matinada. Com és habitual, l’atenció a les persones serà individual i confidencial, a càrrec de personal especialitzat.

El programa d'activitats de la Festa Major, també manté la Nit de comèdia feminista, una aposta de la regidoria d'Igualtat per donar visibilitat als espectacles escrits, interpretats i dirigits per dones.

Enguany es posarà en escena "Calladitas estáis más guapas show". Sil de Castro i Jessika Rojano presenten aquest exitós i polifacètic espectacle de comèdia feminista ideat i interpretat per cinc còmiques. L'espectacle es podrà veure el diumenge 20, a les 23 h a la zona de concerts del CEM Les Vernedes. Per assistir-hi cal reservar entrada i complir totes les mesures sanitàries de seguretat.

Arxivat a: Igualtat
Materials divulgatius de campanyes que ha engegat la regidoria de Polítiques d'Igualtat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona