CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial - TERMINI PRORROGAT FINS AL 4 D'OCTUBRE

Ajuts per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial - TERMINI PRORROGAT FINS AL 4 D'OCTUBRE

09/07/2020

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert una nova convocatòria de subvencions per a obres de rehabilitació o millora en edificis d’ús residencial. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 18 de setembre. TERMINI PRORROGAT FINS AL 4 D'OCTUBRE. Amb tot, l'atorgament es farà per ordre de presentació fins a esgotar la partida, per la qual cosa es recomana no exhaurir el termini.

Els ajuts convocats per la Generalitat inclouen dues línies d'actuació. D'una banda el foment de la millora de l’eficiència energètica i sostenibilitat, basada en  millores en l’envolupant i les instal·lacions; i d'una altra, el foment de la conservació, per corregir deficiències importants, greus o molt greus, i de millora de la seguretat d'utilització així com de l'accessibilitat.

Poden acollir-se a aquesta convocatòria les comunitats, juntes de propietaris o propietaris únics d'edificis plurifamiliars o habitatges unifamiliars amb un mínim del 70% de la seva superfície construïda destinada a habitatge, i amb un mínim d’un 50% dels seus habitatges destinats a domicili habitual i permanent. Com a novetat d’enguany, també poden optar als ajuts els habitatges unifamiliars.

Per a les actuacions de conservació, cal que els edificis hagin estat construïts abans de l’any 1996, mentre que per a les actuacions de millora de l’eficiència i sostenibilitat cal que hagin estat finalitzats abans de l’any 2007. En el cas de les actuacions de millora en seguretat d’utilització i accessibilitat, no s’estableix data d’antiguitat de l’edifici.

El pressupost subvencionable varia en funció de les actuacions previstes i pot arribar a un màxim de 14.000 €/habitatge si es combinen diverses actuacions.

El termini de presentació fins al 18 de setembre de 2020, s'ha prorrogat fins al 4 d'octubre. Amb tot, l'atorgament es farà per ordre de presentació fins a esgotar la partida, per la qual cosa  des de l'Oficina Local d'Habitatge es recomana no exhaurir el termini. Si necessiteu suport per a la presentació, podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina local d'habitatge (OLH): telèfon 674618235 (de dilluns a divendres de 9 a 15 h) (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Habitatge - Covid-19
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona