CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La programació Eduquem i Gaudim en Família torna en format digital

La programació Eduquem i Gaudim en Família torna en format digital

04/05/2020

Els departaments d’Infància i d’Educació reprenen la programació d’activitats familiars Eduquem i Gaudim a través de les xarxes socials. La primera proposta serà, el 8 de maig, la xerrada “El viatge de primària a secundària” amb Toni Argent en directe a les 17.30 h per d'Instagram Live a través del perfil @educaciomontornes.

Els departaments d’Infància i d’Educació tornaran a engegar la programació Eduquem i Gaudim en Família en els propers dies. Es farà de forma telemàtica a través dels seus perfils a les xarxes socials.

L'objectiu és continuar la programació de suport a les famílies que es desenvolupa anualment amb xerrades, tallers i activitats adaptades a la nova realitat derivada de la crisi de la Covid-19.

Cada dilluns, es publicaran les propostes que es duran a terme durant la setmana als perfils de Facebook i d’Instagram dels departaments, i es podran consultar també a l’agenda municipal.

Les primeres activitats

El cicle començarà aquest divendres 8 de maig amb la xerrada “El viatge de primària a secundària”. Serà una conferència en directe a càrrec del professor i escriptor Toni Argent adreçada a famílies amb fills i filles cursant 5è i 6è de primària.

La programació també dona continuïtat a les sessions de ioga que es feien al Centre Infantil Pintor Mir. Vanessa Lantigua continuarà com a professora i oferirà una classe també en directe cada dilluns.

Una altra de les activitats previstes que ja s'ha donat a conèixer és un escape room infantil virtual que es publicarà a les xarxes el 29 de maig. Amb el nom “El misteri de les antigues escoles”, l'equip d'infància ha preparat un joc interactiu en el qual els més petits hauran de resoldre jocs d’enginy i anar superant proves per resoldre un misteri. El joc està ambientat en el mateix Centre Infantil Pintor Mir, que té la seu a l'edifici conegut al poble com a les Antigues escoles, perquè va ser l'única escola de Montornès entre 1930 i 1964.

La Llar d'Infants informa

A la programació s'hi ha volgut sumar també la Llar d’Infants Pública El Lledoner amb la finalitat d’informar a la ciutadania sobre com triar escola bressol en època de confinament. Ho farà en una publicació el 15 de maig a l’Instagram @educaciomontornes.

Arxivat a: Educació, Infància, Covid-19, Covid-19 i Escola
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona