CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou trimestre dels cursos de català per a adults

Nou trimestre dels cursos de català per a adults

09/12/2019

El 16 de desembre s’obrirà el termini d’inscripcions per al segon trimestre dels cursos de català per a adults que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquesta vegada cop, s’impartiran a Montonrès dos cursos de nivell Bàsic 2.

El Consorci per a la Normalització Lingüística obrirà el termini per apuntar-se al segon trimestre dels cursos de català per a adults del 16 al 20 de desembre.

De gener a març, s'impartiran dos cursos de nivell Bàsic 2 (un al matí i un a la tarda) al Casal de Cultura, en els següents horaris:

• Bàsic 2 (matins): Dimarts i dijous de 9.30 a 11.30 h 
• Bàsic 2 (tardes): Dimarts i dijous de 15 a 17 h

Els continguts s'adrecen a persones alfabetitzades no catalanoparlants que volen començar a desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals. L'objectiu és que, en acabar el curs, l'alumne pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana.

El nivell Bàsic es divideix en tres graus (1, 2 i 3), un per cada trimestre. Després de superar el Bàsic 3 el juny, l'estudiant podrà fer la prova oficial per obtenir el certificat de nivell A2.

Les classes s'adrecen a majors de 16 anys. Les formacions presencials tenen un descompte del 70% per a persones a l'atur i del 50 % per a jubilats, minusvàlids, famílies nombroses i monoparentals.

Per consultar els cursos presencials que el Consorci ofereix al Vallès Oriental podeu adreçar-vos al cercador de cursos http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/

També hi ha l’opció de fer la formació a distància a través del portal www.parla.cat

Arxivat a: Cultura i festes
Cursos de català per a persones adultes al Casal de Cultura
Inscripcions 2n trimestres cursos de català
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona