CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves contractacions en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil

Noves contractacions en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil

13/11/2019

Aquest mes han començat a fer pràctiques a l'Ajuntament dues noies i dos nois del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. És el quart any que el Consistori s'acull al programa d'ajuts del SOC per a aquest tipus de contractacions.

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament s'ha acollit als ajuts del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per poder iniciar en el món laboral joves del municipi inscrits en el Programa de Garantia Juvenil.  Es tracta de joves d'entre 16 i 29 anys sense feina i que han finalitzat estudis universitaris, cicles formatius de grau mig, superior o certificat de professionalitat.

Enguany s'ha contractat dos nois i dues noies que donen suport a la Secretaria del Consistori, al departament de Noves Tecnologies, al de Mitjans de Comunicació i a la Llar d'Infants El Lledoner.

El procés de selecció es va fer a l'octubre. Amb les contractacions d'enguany, ja són 15 els joves que han pogut fer pràctiques a l'Ajuntament en el marc del Programa de Garantia Juvenil, que subvenciona el SOC amb recursos del Fons Social Europeu. 

Arxivat a: Promoció Econòmica
Els joves contractats amb l'alcalde, José A. Montero
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona