CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova promoció del Pla de Transició al Treball

Nova promoció del Pla de Transició al Treball

21/06/2019

Un total de 19 joves han rebut aquesta setmana l'acreditació per haver superat la formació del Pla de Transició al Treball (PTT) en les branques d'auxiliar d'hoteleria, cuina i restauració i de fabricació mecànica.

La Masia El Molí ha acollit aquesta setmana l'acte cloenda del curs 2018-2019 del Pla de Transició al Treball. El programa ha comptat amb 7 alumnes en el mòdul d'auxiliar d'hoteleria, cuina i restauració i amb 12 en el de fabricació mecànica i d'ajust i soldadura. 

Durant el curs l'alumnat ha seguit classes teòriques i ha fet pràctiques en empreses de l'entorn. En el curs d'Auxiliar  d'Hoteleria, Cuina i serveis de Restauració hi ha participat 5 empreses: Casa Juanita de Montcada; Global Lira de Montornès; Código 14 de Mollet; La Grappa de Montornès, iSucarrat de Mollet. En el cas del curs d'Auxiliar de Fabricació mecànica i d’ajust i soldadura, s'ha comptat amb la col·laboració d'11 empreses: Lucta; Cerrajeria y Carpinteria Metálica Godoy; UVITRAILER;  AIRSEC, Montmeló; Tallers Raima, Granollers; Armarios Metálicos Llera;Mecánica PRISMA, Montmeló;Mektrón Vallès, Montmeló; Talleres Autolica, i CSM Vilanova del Vallès;

Cada any l'alumnat també duu a terme pràctiques i creacions que reverteixen en benefici del poble. Aquest curs, alumnes de restauració s'han ocupat de crear i servir el refrigeri de la presentació de la Mitja Marató. Els joves de soldadura, per la seva banda, han fabricat les roses de Sant Jordi que s'han fet arribar a les usuàries de l'espai matern infantil del departament de Serveis Socials.

Oportunitat de retornar al sistema educatiu

La formació del PTT s'adreça a joves de 16 anys o més que hagin finalitzat els estudis d’ESO sense obtenir-ne el graduat. Un cop han superat el curs del PTT, poden cercar feina per accedir al mercat laboral, però també tenen la possibilitat de continuar els estudis i accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Enguany 2 joves del mòdul d'hoteleria i 6 del de fabricació mecànica han aprovat les proves d'accés CFGM.

Arxivat a: Educació
Acte de cloenda del curs 2018-19 del Pla de Transició al Treball
Grup d'Auxiliar d'Hoteleria, Cuina i Serveis de Restauració
Grup d'Auxiliar de Fabricació mecànica i d’ajust i soldadura
Alumnes del mòdul d'auxiliar d'Hoteleria s'han ocupat del refrigeri
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona