CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Laia Rodríguez revalida el títol de campiona de Catalunya de BTT infantil

Laia Rodríguez revalida el títol de campiona de Catalunya de BTT infantil

19/06/2019

La jove montornessenca es va coronar per tercer any consecutiu campiona de Catalunya en la seva categoria, diumenge a Cervera. També és ferma candidata a aconseguir la Copa Catalunya Infantil BTT.

Laia Rodríguez, amb només 10 anys, ja té al seu palmarès tres Campionats de Catalunya BTT. El primer va ser al 2017, en aquella ocasió en categoria benjamí, l'any passat, ja en categoria principiant, va aconseguir el segon títol, i el tercer l'ha obtingut aquest darrer cap de setmana.

La prova es va celebrar diumenge a Cervera i va comptar amb la participació de 127 ciclistes d'entre 5 i 14 anys de tot Catalunya. Laia Rodríguez es va fer amb el Campionat amb un temps de 18m32s, més d'un minut i mig per davant de la segona classificada de la seva categoria. 

Entre els propers reptes de l'esportista, hi ha aconseguir la Copa Catalunya Infantil BTT. De moment, ha guanyat les set curses puntuables de la copa disputades fins ara i, a manca de quatre proves, és ferma candiata a assolir el trofeu. 

Si el calendari li ho permet, Laia Rodríguez participarà en la VI Challenge Resistencia BTT del Vallès que tindrà lloc el 20 de juliol aquí a Montornès. 

Arxivat a: Esports
La Rodríguez en un dels podis aconseguits aquesta temporada (Font: Susana Garcia)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona