CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El 19 de maig, pedala contra el càncer

El 19 de maig, pedala contra el càncer

06/05/2019

Obertes les inscripcions gratuïtes per a la XVII Bicicletada del Besòs. El tret de sortida des de Montornès serà el 19 de maig a les 9.30 h. Enguany, la bicicletada se solidaritza en la lluita contra el càncer.

El diumenge 19 de maig es durà a terme una nova edició de la Bicicletada del Besòs. A les 9.30 h es donarà el tret de sortida des de Montornès, al camí fluvial del riu Mogent. De manera simultània també es donarà la sortida des de Montmeló i Granollers.

A les 10.30 h s’incorporaran les persones participants des dels punts habilitats al riu Besòs a l’alçada de Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramanet.

L’arribada tindrà lloc al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, on es farà una festa final amb zumba, joc de pistes, manualitats, tallers per als més menuts i el taller de caixes-niu, a càrrec del Grup Ornitològic del Tenes.

Aquesta jornada lúdica i esportiva, adreçada a tots els públics, té l’objectiu d’apropar la ciutadania a l’entorn fluvial i permet conèixer paratges propers però desconeguts, durant els 24 km de recorregut.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al web www.besos-tordera.cat.

#kmcontraelcàncer

Com a novetat d’enguany, la bicicletada es dedicarà a la lluita contra el càncer. Les empreses patrocinadores faran aportacions econòmiques per a la causa.

La recaptació serà lliurada, a parts iguals, a Oncovallès i a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

A més, a la sortida es lliuraran mocadors roses, donació d’Oncovallès. Comparteix la teva foto a les xarxes socials amb l’etiqueta #kmcontraelcàncer.

Arxivat a: Esports
Imatge de la XVIII Bicicletada del Besòs

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona