CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ampliat fins al 15 de març el termini d'inscripció a la primera acció formativa del programa "Les entitats al dia"

Ampliat fins al 15 de març el termini d'inscripció a la primera acció formativa del programa "Les entitats al dia"

13/03/2019

La primera proposta formativa del programa "Les entitats al dia" està dedicada al disseny de projectes de cooperació. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden formalitzar fins al 15 de març a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al departament de Cooperació de l'Ajuntament (tel. 93 572 11 70).

El 19 de març es posarà en marxa la primera acció formativa del programa "Les entitats al dia" que anualment ofereix formació i suport a les associacions i entitats locals. El primer curs es titula "Com dissenyar un projecte de cooperació: de la teoria a la pràctica". El termini d'inscripció, que finalitzava a començaments d'aquesta setmana, s'ha ampliat fins aquest divendres, 15 de març. S'hi poden apuntar entitats i associacions locals i també aquelles persones interessades a aprendre a crear i avaluar un projecte de cooperació, i campanyes de sensibilització i educació per al desenvolupament.

DADES BÀSIQUES DE LA FORMACIÖ

Durada:
8 hores
Dates: 
Del 19 de març al 9 d'abril de 2019, els dimarts de 19 a 21 h 
Lloc: Hotel d’Entitats de Montornès, c. de Blas Infante, 7
Equip formador: Neus Martí i David Tarrasón, consultors especialitzats en cooperació, encarregats de l’elaboració del Pla de Cooperació de Montornès del Vallès. 
Informació i inscripcions: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) / Dept. municipal de Cooperació. Tel 93 572 11 70

 

Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
Les entitats al dia - 2019

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona