CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 6 medalles per al Karate Montornès als Campionats de Catalunya

6 medalles per al Karate Montornès als Campionats de Catalunya

07/03/2019

El Club Karate Montornès ha fet 6 podis en el Campionat de Catalunya Sènior. La prova és classificatòria per formar part de la selecció catalana de karate.

El Karate Montornès ha guanyat 6 medalles al Campionat de Catalunya Sènior. A la modalitat kata, Xavier Talavera ha estat segon i Aitor Pérez, Helena Ortiz i Estela González han aconseguit la tercera posició. A més, Cristina Fernández ha estat segona i Wiam Koubiss tercera a la modalitat kumite femení -55 kg.

El Campionat de Catalunya Sènior es va disputar el 2 de març a Esparraguera i hi van participar un total de 8 esportistes del club. La prova és classificatòria per formar part de la selecció catalana aquesta temporada.

El Karate Montornès ja té la vista posada en aquest cap de setmana. El club montornesenc competirà a la Lliga Nacional junior-sub21 a Sant Sebastià i al Campionat de Catalunya Universitari a Barcelona.

Promoció del karate escolar

A finals de febrer es va celebrar al municipi un campionat intern del Club Karate Montornès que va comptar amb 159 inscripcions.

Al campionat hi van participar nens i nenes de les escoles locals Marinada, Can Parera, Sant Sadurní, Mogent i Palau d'Ametlla, a més de l'escola Mestres Munguet de Vilanova del Vallès.

També van competir esportistes de les categories benjamí i infantil del club i alumnat dels centres ocupacionals ASPAHID i CO del Bosc, de Mollet del Vallès, on el club montornesenc imparteix karate adaptat.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
El Karate Montornès al Campionat de Catalunya Sènior (Font: Club Karate Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona