CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Carnaval, ben a prop

El Carnaval, ben a prop

18/02/2019

La programació del Carnaval començarà el 28 de febrer i es perllongarà fins al 6 de març. Entre les novetats, hi ha la incorporació del Cavaller Gòdia, com a nou personatge del seguici i de la figura de l'Emissari, que dies abans de la festa avisarà de l'arribada del Rei Carnestoltes.

Una petada popular de globus iniciarà el Carnaval a Montornès. Als 7 Pecats Capitals que acompanyen el seguici del Dijous Gras (28 de febrer), s’hi afegeix enguany la figura de l’Emissari, que passarà per les escoles uns dies abans per avisar de l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes. També apareix, per primera vegada, el Cavaller Gòdia, un pintoresc personatge nascut a Montornès a finals del segle XIX i conegut arreu pel seu peculiar do d’imitar el cant dels ocells. La incorporació d'aquest personatge és una de les aportacions al programa del Centre d'Estudis de Montornès.

El Consell d’Infants serà l'encarregat de donar el vistiplau a l’arribada del Rei Carnestoltes a Can Saurina. A la plaça de la República es farà el ball de l'Emissari i del Cavaller Gòdia i a la sala d'exposicions, un taller infantil de disfresses. Tot seguit, se celebrarà el tradicional concurs de truites.

La Rua de Carnaval del dissabte 2 de març sortirà del c. de Federico García Lorca, i recorrerà Montornès Nord i Montornès Centre fins a la Carpa Polivalent El Sorralet, on entre música i animacions, es lliuraran els premis del concurs de disfresses. La Rua Infantil serà el diumenge 3 al matí a Montornès Nord.

El programa es tancarà amb molta pena el Dimecres de Cendra (6 de març) amb la rua mortuòria i la crema de Sa Majestat. 

Enguany el díptic que s'ha editat amb les activitats és una creació de l'il·lustrador local Eduard Valls, autor també del pòster que acompanya el programa amb la imatge dels personatges del seguici de Carnaval.

Arxivat a: Cultura i festes
La imatge del Carnaval 2019, obra de l'il·lustrador Eduard Valls

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona