CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Els Reis d'Orient arribaran per Montornès Nord!

Els Reis d'Orient arribaran per Montornès Nord!

03/01/2019

Montornès està preparat per rebre aquest dissabte els Reis Mags d'Orient. La Cavalcada comença a les 17.30 h al Centre Infantil La Peixera i estrena nou recorregut.

Els Reis d'Orient són a punt d'arribar a Montornès i aquest any venen carregats de novetats. La seva visita començarà a les 17.30 h al Centre Infantil La Peixera (c. del Vallès) on agafaran forces per emprendre des d'allà una cavalcada reial que recorrerà el municipi.

Aquest any s'estrena un nou recorregut: Centre Infantil La Peixera, c. del Vallès, c. de Federico García Lorca, c. de la Llibertat, av. del Riu Mogent, av. de la Llibertat, av. de l'Onze de setembre, c. de Jaume Balmes, c. de Palau d'Ametlla, c. de l'Estrella, c. de Sant Sadurní, rbla. de Sant Sadurní, av. de la Llibertat, av. de Can Vilaró i carpa polivalent El Sorralet.

En aquesta ocasió, les carrosses dels reis aniran acompanyades per les AMPA de les cinc escoles de primària, la Llar d'Infants El Lledoner, la colla Ball de Diables i Drac de Montornès i la colla de Geganters que començarà, així, els actes del seu 30è aniversari.

Els nens i nenes del poble podran saludar els Reis d'Orient i lliurar-los les seves cartes durant la cavalcada i al final del recorregut a la carpa polivalent El Sorralet. Les portes d'aquest espai s'obriran a les 18.30 h.

A més, per primera vegada, el Consell d'Infants serà l'encarregat d'entregar als Reis d'Orient la clau que els permetrà accedir a les cases de poble en aquesta nit màgica.

Caramels sense gluten i de comerç just i un #BaltasarDeVeritat

Els caramels que es donaran durant la Cavalcada seran fets amb sucre pagat a preu just al seus productors i seran sense gluten perquè en puguin menjar la majoria d'infants.

A més, Montornès s'ha adherit a la campanya #BaltasarDeVeritat, una iniciativa de l'entitat Casa Nostra Casa Vostra perquè els Ajuntaments deixin de pintar de negre les persones de la carrossa del rei Baltasar.

Arxivat a: Cultura i festes
Carrossa del rei Baltasar a la cavalcada de reis de l'any passat
Cartell de la Cavalcada de reis

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona