CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Constituït el Consell d'Infants del curs 2018-19

Constituït el Consell d'Infants del curs 2018-19

31/10/2018

Aquest dimarts s'ha constituït el Consell d'Infants de Montornès del curs 2018-2019 en un acte on s'ha fet el traspàs de cartera entre els consellers i conselleres que acaben mandat i els que l'inicien. Enguany el Consell està format per 18 alumnes de les 5 escoles del municipi.

El Consell d'Infants s'ha renovat aquest dimarts en un acte que ha comptat amb la presència dels consellers que repeteixen per segon any consecutiu, aquells que comencen cinquè de primària i s'estrenen en el càrrec i els consellers que deixen els seus llocs vacants perquè aquest curs han començat primer d'ESO.

L'alcalde, José A. Montero, ha agraït l'aportació dels consellers que deixen el seu càrrec i ha donat la benvinguda als nous membres. En total, el Consell d'Infants del curs 2018-19 està format per 18 alumnes de les 5 escoles del municipi.

Aquest òrgan es va crear l'any 2016 per donar veu als nens i nenes dels poble en qüestions que els afecten i en temes relacionats amb el municipi.

Els infants es reuniran un cop al mes per debatre els dubtes, neguits i propostes que considerin. També s’ocuparan de posar en comú i traslladar al consistori les opinions de l’alumnat de cada escola i, al seu torn, faran arribar als seus companys les reflexions i decisions sorgides del propi consell.

En els dos primers anys de funcionament d’aquest òrgan s'han tractat temes com la mobilitat i la via pública, els equipaments i qüestions relacionades amb els àmbits cultural i festiu del poble. A més, del Consell d’Infants ha nascut la idea de celebrar a Montornès el DUDI (Dia Universal dels Drets dels Infants).

Arxivat a: Infància
Constitució del Consell d'Infants del curs 2018-19
Constitució del Consell d'Infants del curs 2018-19
Conseller que deixa el seu lloc vacant
Constitució del Consell d'Infants del curs 2018-19
Consellers i conselleres del Consell d'Infants del curs 2018-19
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona