CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Incentiu a les entitats locals per projectes d'igualtat de gènere

Incentiu a les entitats locals per projectes d'igualtat de gènere

27/09/2018

Per primera vegada l'Ajuntament de Montornès ha convocat una línia d'ajuts a les entitats i associacions locals sense ànim de lucre que hagin dut a terme projectes a favor de la igualtat de gènere. En total s'hi destinaran 6.000 euros. El termini de sol·licitud finalitza el 15 d'octubre.

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases d'una convocatòria de subvencions per a les entitats i associacions de Montornès que desenvolupin projectes que afavoreixin la igualtat de gènere. En total s'hi destinaran 6.000 euros. 

Els projectes a subvencionar han de ser coherents amb les línies del Pla d'Igualtat de gènere del municipi que inclouen aspectes com la lluita contra les violències masclistes, la promoció equitativa de tasques i treballs, la coeducació, el foment de la pràctica de l'esport femení i de la salut de les dones, i la sensibilització en matèria LGTBI. 

Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o telemàticament a través de la instància generica de la Seu Electrònica. En tots els casos cal emplenar els formularis i adjuntar la documentació que es descriu en les bases de la convocatòria. 

El departament d'Igualtat ofereix suport per a la presentació de la sol·licitud i els projectes a les entitats que ho necessitin. Es poden adreçar al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 935688127 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous, també de 16 a 20 h).

Arxivat a: Igualtat
Exposició a Montbarri de la mostra "Imatges per pensar" de l'Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona