CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament preveu contractar tres joves en pràctiques inscrits al programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament preveu contractar tres joves en pràctiques inscrits al programa de Garantia Juvenil

07/08/2018

Un any més, el consistori ha sol·licitat un ajut al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per contractar tres joves en pràctiques en el marc del programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Montornès ha tornat a demanar una subvenció del SOC per contractar en pràctiques tres joves del municipi que tinguin estudis superiors, però que actualment estiguin sense feina i sense formar-se.

Els joves han de tenir entre 16 i 29 anys, haver finalitzat estudis universitaris, cicles formatius de grau mig, superior o certificat de professionalitat i estar inscrits al SOC com a demandants d’ocupació, així com al programa de Garantia Juvenil.

En aquesta convocatòria no es demanen perfils professionals concrets. L’admissió dependrà de les necessitats dels departaments del consistori.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció han d’adreçar-se a les oficines del departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç situades al carrer de la Pau, 10.

Afavorint l'ocupació juvenil

Aquest és el tercer any consecutiu que l’Ajuntament disposa d’aquesta ajuda del programa de Garantia Juvenil. L’any passat el consistori va contractar quatre joves en pràctiques que van treballar durant sis mesos a la Llar d’infants pública El Lledoner, al CEM Les Vernedes i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Arxivat a: Ocupació
Imatge de la campanya (Font: Garantia Juvenil)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona