CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els joves talents del Club d'Escacs Montornès despunten en els Campionats d'Espanya d'edats

Els joves talents del Club d'Escacs Montornès despunten en els Campionats d'Espanya d'edats

25/07/2018

Adahara Carrasco s'ha proclamat Subcampiona d’Espanya Sub-10 en modalitat ràpida. Álex Villa ha estat 5è en Sub-8, mentre que Hong Wei Zheng s'ha situat 8è en Sub-14.

L'escola del Club d'Escacs Montornès ha aconseguit uns excel·lents resultats en els darrers Campionats d'Espanya d'Edats celebrats entre el 28 de juny i el 22 de juliol a Granada. El club, que hi ha participat per segon any, hi ha dut 8 escaquistes, la representació més nombrosa de l'Estat.

Héctor Polo s'ha estrenat en la categoria Sub-8 i Álex Villa, en el seu últim any de Sub-8, s'ha consolidat com un valor a l'alça en quedar 5è i en haver estat seleccionat per la Federació Espanyola per participar en els Campionats Europeus que es duran a terme a la ciutat de Riga (Letònia) del 19 al 30 d’agost. El jove Álex Villa també té plaça assegurada al Campionat Mundial d'Escacs que se celebrarà a Santiago de Compostela el novembre.

En la categoria Sub-10, Adahara Carrasco s'ha proclamat Subcampiona d'Espanya d'Escacs ràpids. Álex Burriel, en la seva primera participació al torneig, també ha completat un gran campionat, juntament amb Adrián Polo i Ariadna Carrasco que ja duien l'experiència i han millorat els resultats de l'any passat. També ha estat meritòria la participació d'Alejandro Gascón en la seva estrena en categoria Sub-12. 

Hong Wei Zheng, la revelació del campionat

Una de les sorpreses de la competició l'ha donat Hong Wei Zheng, en la categoria Sub-14. El jove partia del lloc 63 del rànquing composat per un total de 197 escaquistes. Després d'un campionat impecable en què només ha cedit una derrota i dues taules, ha acabat en 8è lloc, empatat amb el quart classificat de la general i convertit en el millor Sub-14 de tota la delegació d'escaquistes catalans.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d'Escacs Montornès)

Arxivat a: Esports
Hong Wei Zheng (Foto Club d'Escacs Montornès)
Adahara Carrasco (Foto Club d'Escacs Montornès)
Álex Villa i Héctor Polo (Foto Club d'Escacs Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona