CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès defineix la seva cooperació al desenvolupament

Montornès defineix la seva cooperació al desenvolupament

19/07/2018

L'Ajuntament s'ha dotat d'un Pla director de cooperació al desenvolupament amb l'objectiu de definir i concretar les polítiques municipals de cooperació i solidaritat per al període 2018 - 2022.

El Ple Municipal va aprovar per unanimitat en la sessió del 5 de juliol el Pla director de cooperació al desenvolupament. El document recull les polítiques municipals en l'àmbit de la cooperació per al període 2018 i 2022. 

La finalitat és promoure entre el veïnat els valors de la solidaritat, la responsabilitat en un món global, la igualtat i el respecte a la diferència com a formes de reduir les desigualtats i impulsar la transformació social. Tot plegat en el marc d'incidència dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. 

El pla concreta tres objectius estratègics: la cooperació al desenvolupament, l'ajut humanitari i emergències, i l'educació per al desenvolupament. 

El procés d'elaboració del pla, realitzat amb el suport de la Diputació, es va iniciar l'any 2017 amb una diagnosi del treball fet en cooperació i solidaritat i va seguir amb un procés de participació en què van intervenir representants polítics, personal tècnic municipal i persones vinculades al Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació.

Arxivat a: Cooperació
Sessió de debat del Pla de Cooperació amb personal tècnic de l'Ajuntament (febrer de 2018)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona