CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Termini per sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer 2018

Termini per sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer 2018

06/06/2018

Les sol·licituds de la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya es poden presentar fins el 29 de juny.

Un any més, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha convocat els ajuts per al pagament del lloguer. L’import d’aquest ajut correspon al 40% del preu del lloguer anual i pot arribar a un màxim de 2.400 euros anuals.

Poden demanar aquests ajuts les persones residents a Catalunya que siguin titulars d’un contracte de lloguer i que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores de la convocatòria de la subvenció. A més, s’ha de tenir uns ingressos suficients per fer front al pagament del lloguer i aquests no poden sobrepassar els límits establerts a les bases.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 29 de juny de 2018. L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament assistirà les persones interessades en sol·licitar aquests ajuts en l’horari habitual d’atenció: de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h i els dimarts i dijous també de 17 a 19 h.

Arxivat a: Ciutadania, General
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona