CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local de Montornès se suma a la campanya contra el càncer infantil #pelsvalents

La Policia Local de Montornès se suma a la campanya contra el càncer infantil #pelsvalents

24/05/2018

Els escuts de la policia amb la llegenda #pelsvalents es poden adquirir a la Prefectura de la Policia Local amb un donatiu de 4 €. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per a la construcció del nou Pediàtric Càncer Center.

La Policia Local de Montornès s'ha adherit a la campanya #pelsvalents que té l'objectiu de recaptar fons per al nou Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu. La campanya compta ja amb els suport de més de 80 policies locals de Catalunya i d'altres indrets com Alcúdia (Mallorca) i Almeria.

A Montornès s'han fet 500 escuts brodats amb la llegenda #pelsvalents i la simbologia de la campanya. Els escuts es poden cosir a la roba o enganxar fàcilment gràcies a la cola termo adhesiva que duen al dors.

Els distintius es poden adquirir a la Prefectura de la Policia Local. Properament, s'ha previst fer arribar la iniciativa a les famílies a través de les escoles i fer-la extensiva també als comerços perquè col·laborin en la distribució.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana
Escut solidari de la Policia Local de Montornès #pelsvalents
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona