CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > SADIP, nou servei mancomunat d’assessorament per a la prevenció del consum de drogues i pantalles

SADIP, nou servei mancomunat d’assessorament per a la prevenció del consum de drogues i pantalles

11/05/2018

El Servei d’Assessorament per a la prevenció del consum de Drogues i Pantalles (SADIP) de la Mancomunitat del Galzeran s’ha presentat aquest dijous al Centre d’Atenció Comunitària de Montornès.

Aquest dijous s’ha presentat el Servei d’Assessorament per a la prevenció del consum de Drogues i Pantalles (SADIP) de la Mancomunitat del Galzeran, ubicat al Centre d’Atenció Comunitària de Montornès.

El servei s’adreça a totes aquelles persones que tinguin dubtes relacionats amb el consum de drogues i amb l’ús, mal ús o abús de pantalles. També a menors i les seves famílies, així com a professionals (educadors/es, monitors/es, mestres...) que necessitin informació o assessorament en aquest àmbit.

La detecció d’usuaris i usuàries es farà per mitjà de la xarxa d’agents implicats en el projecte i articulats des dels respectius ajuntaments. No obstant això, també es podrà accedir al servei per iniciativa pròpia o per acompanyament i/o recomanació professional. El SADIP prestarà assistència a tots els municipis de la Mancomunitat (Montornès, Martorelles, Vilanova del Vallès, Santa Maria de Martorelles i Vallromanes).

La creació del servei és una de les accions incloses en el Pla de prevenció de drogues, pantalles i riscos associats (CRÍTIC) que desenvolupen de forma conjunta els municipis integrants de la Mancomunitat del Galzeran. La iniciativa té el suport de la Diputació de Barcelona.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l'alcalde de Montornès i president de la Mancomunitat del Galzeran, José A. Montero; de la presidenta delegada de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, Meritxell Budó, així com de l'alcaldessa i els alcaldes dels municipis integrats en la Mancomunitat.

El SADIP ofereix el seu servei els dijous de 10 a 14.30 h i de 16 a 18.30 h al Centre d’Atenció Comunitària de Montornès (c. de Federico García Lorca, 16).

Arxivat a: Promoció de la Salut
Acte de presentació del SADIP
Acte de presentació del SADIP
Representants dels municipis integrants a la Mancomunitat El Galzeran i representant de la Diputació de Barcelona
Visita a les instal·lacions del Centre d'Atenció Comunitària de Montornès
Visita a les instal·lacions del Centre d'Atenció Comunitària de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona