CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > El grup de teatre social de l’Espai Jove Satèl·lit torna al Deslimita’m

El grup de teatre social de l’Espai Jove Satèl·lit torna al Deslimita’m

09/05/2018

Per quart any consecutiu, el grup de teatre social de l’Espai Jove Satèl·lit participarà en la trobada de teatre social per a joves Deslimita’m. Serà el dissabte 12 de maig a partir de les 10 h a la Sala Barts de Barcelona.

El grup de teatre social de l’Espai Jove Satèl·lit participarà aquest dissabte en la 11a edició de la mostra Deslimita’m, la trobada de teatre social per a joves de Barcelona.

El jovent montornesenc representarà ACOSADXS, una obra de creació pròpia sobre el bullying que han creat durant el curs i que van estrenar el passat 4 de maig a l’Espai Cultural Montbarri.

Hi actuaran 11 formacions juvenils de Barcelona, Sentmenat, Sant Adrià del Besòs, Sant Just Desvern i Montornès. En total, més d’un centenar de joves d’entre 12 i 18 anys que formen part del projecte Actuem! De teatre social per a joves.

És la quarta vegada consecutiva que el grup de joves de Montornès participa en aquesta mostra que pretén trencar tòpics i mostrar l’autenticitat d’uns nois i noies que, sense ser professionals, són capaços de pujar a un escenari per oferir les seves pròpies produccions.

La jornada, que es durà a terme aquest dissabte a la Sala Barts de Barcelona, està organitzada per la Fundació La Roda i l’associació ImpactaT. Les representacions començaran a les 10 h i l’entrada és lliure.

Una proposta consolidada

Les primeres propostes de teatre social a Montornès es van engegar l’any 2007 sota les directrius de l’associació ImpactaT. L’any següent, l’Aula Municipal de Teatre va agafar el projecte i des d’aleshores ha consolidat dos grups de teatre social: Un al Centre Infantil La Peixera i un altre al Centre Juvenil Satèl·lit.

El grup de teatre social de l’Espai Jove Satèl·lit es reuneix cada any entre els mesos d’octubre a maig. Durant aquest curs, cada dimecres de mes, els joves han creat i assajat l’obra ACOSADXS que representaran al Deslimita’m.

Arxivat a: Joventut
El grup de teatre social de l’Espai Jove Satèl·lit en la trobada Deslimita’m, any 2017
El grup de teatre social de l’Espai Jove Satèl·lit en la trobada Deslimita’m, any 2017
El grup de teatre social de l’Espai Jove Satèl·lit en la trobada Deslimita’m, any 2017

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona