CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Estrenem el nou Centre Infantil Pintor Mir!

Estrenem el nou Centre Infantil Pintor Mir!

08/05/2018

Aquest divendres 11 de maig, a les 17 h es presentarà el nou Centre Infantil Pintor Mir. El veïnat podrà visitar l’equipament i conèixer el projecte educatiu del centre.

Els infants de Montornès tenen un nou espai al municipi per aprendre a través del joc. Aquest divendres 11 de maig el Centre Infantil Pintor Mir (plaça de Joaquim Mir, 1) obrirà les seves portes amb l’objectiu d’ampliar les activitats de lleure educatiu al poble que fins ara assumia en solitari el Centre Infantil La Peixera (carrer del Vallès).

L’acte de presentació començarà a les 17 h i comptarà amb la presència de l’alcalde, José A. Montero i de la regidoria d’Infància, Marina Sánchez. A més, hi haurà portes obertes per conèixer els espais i els jocs, així com visites guiades i la presentació del projecte educatiu del centre. Les famílies i persones assistents també podran gaudir d’un berenar saludable i d’un espectacle d’animació infantil a càrrec de Jaume Ibars.

Un projecte adreçat a infants de 0 a 12 anys

El Centre Infantil Pintor Mir desenvoluparà activitats d’educació a través del joc per a infants de 0 a 12 anys. A més, per a la franja de primera infància, de 0 a 3 anys, es durà a terme un projecte específic anomenat “El petit Mir”, amb la col·laboració de l’equip docent de la Llar d’Infants Pública El Lledoner.

El projecte del Centre Infantil Pintor Mir posa l’accent en l’infant, però també en la seva família mitjançant la creació d’espais de proximitat entre els infants, l’entorn familiar i l’equip educador.

El Centre Infantil Pintor Mir, en dades 

L'equipament disposa de prop de 400 metres quadrats útils, distribuïts en dues plantes, amb espais de joc, cuina, menjador, sales d'estudi, despatxos i un pati ampli per poder dur a terme activitats a l'aire lliure. Les obres de condicionament, amb un pressupost d’adjudicació de 204.732 euros, han respectat la façana neoclàssica original de l’edifici així com els elements arquitectònics més característics.

Arxivat a: Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona