CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local enxampa "in fraganti" un presumpte lladre a les obres del c. de la Llibertat

La Policia Local enxampa "in fraganti" un presumpte lladre a les obres del c. de la Llibertat

27/04/2018

L’individu havia accedit a una de les casetes d'obra del carrer de la Llibertat trencant els vidres d'una finestra. La detenció va ser possible gràcies a l'avís del veïnat.

La Policia Local va detenir el 18 d'abril un home quan fugia després de sortir per la finestra d'una de les casetes d'obra instal·lades al carrer de la Llibertat. La detenció va tenir lloc a un quart d'onze de la nit. Pocs minuts abans, la Policia havia rebut diversos avisos de veïns de la zona alertant de la presència d'una persona que estava trencant els vidres de les casetes.

A l’arribar al lloc dels fets, els agents van veure com un individu sortia per la finestra de l’interior d’una de les casetes. A l'adonar-se de la presència policial l'home va intentar fugir saltant les tanques que delimiten les obres. Els agents el van interceptar i van procedir a la seva detenció. Després el van traslladar als Mossos d’Esquadra de Granollers, que el van posar a disposició judicial. Se l’acusa d’un presumpte delicte de robatori amb força. El detingut té 30 anys és veí de Montornès i té antecedents per fets similars.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona