CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El CEM Les Vernedes activa un sistema de reserves en línia per a les activitats dirigides

El CEM Les Vernedes activa un sistema de reserves en línia per a les activitats dirigides

20/04/2018

La prestació s'ha incorporat al web del complex, a l'app per a dispositius mòbils i al terminal quiosc ubicat al mateix equipament.

Aquest 20 d'abril es posa en funcionament el nou sistema de reserves de classes d'activitats dirigides al CEM Les Vernedes. És una de les darreres millores tecnològiques que s'han incorporat al complex. El programari permet fer la reserva d'activitats dirigides tant des del web cemlesvernedes.cat, com des de l'app del CEM i des del quiosc que hi ha situat a la recepció del complex esportiu.

Tot i que el sistema s'activa aquest divendres, el passat dilluns ja es van posar els aplicatius en funcionament perquè les persones abonades s'hi poguessin començar a familiaritzar.

Noves tecnologies i esport, de la mà 

Els usuaris del CEM Les Vernedes han vist com, durant les darreres setmanes, s'han multiplicat les opcions tecnològiques al seu abast. Al març es va posar en marxa el web cemlesvernedes.cat que, entre les seves prestacions, inclou un apartat amb informació del programa diari d’activitats dirigides amb detall de cadascuna i del personal tècnic que la condueix. A més, té seccions dedicades als serveis, cursos, notícies i agenda, entre altres. El centre també ha posat a l’abast dels seus abonats un terminal quiosc així com una app, que permet accedir des dels dispositius mòbils als horaris de les activitats, al programa personalitzat d’entrenaments i, ara també, fer la reserva de plaça a les activitats dirigides.

Arxivat a: Esports
Terminal al CEM Les Vernedes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona