CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Encistellar i xutar, també en femení

Encistellar i xutar, també en femení

12/04/2018

Bàsquet i futbol femenins han focalitzat l'actualitat esportiva dels darrers dies a Montornès. El Club Bàsquet Vila de Montornès va batre diumenge rècord de participació en la III Festa del bàsquet femení. El camp de futbol de Les Vernedes ha acollit aquest dimecres un amistós entre la selecció femenina de futbol del Vallès Oriental en categoria juvenil cadet i el juvenil cadet A del RCD Espanyol.

Més d'una setantena de noies a partir de 6 anys van participar diumenge en la III Festa del bàsquet, organitzada pel Club Bàsquet Vila de Montornès. L'activitat formava part del programa a l'entorn del Dia Internacional de les Dones i constitueix una mostra més de l'interès del club per promoure la pràctica del bàsquet entre les noies. 

D'altra banda, aquesta setmana s'ha celebrat un partit amistós entre la selecció femenina de futbol del Vallès Oriental en categoria juvenil cadet i el juvenil cadet A del RCD Espanyol. L'escenari escollit per la Federació Catalana de Futbol ha estat el camp de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. Les jugadores de l'Espanyol s'han imposat a la selecció comarcal per 3 a 1. Acabat el partit, la regidora de Polítiques d'Igualtat, Mar García, ha intercanviat impressions amb les participants i els ha donat un obsequi commemoratiu.

Foment de l'esport femení

L'Ajuntament treballa al costat de les entitats per tal que l'esport femení vagi guanyant presència en un municipi com Montornès, on la pràctica esportiva és tan important. Entre les mesures que es prenen hi ha la inclusió d'un coeficient específic dedicat a la promoció de l'activitat física i l'esport femení que es té en compte a l'hora de calcular les subvencions que es concedeixen a les entitats.

Arxivat a: Ciutadania, Esports
III Festa del bàsquet organitzada pel CB Vila de Montornès
Hi va haver participants de totes les edats
La Selecció del Valles Oriental i el Junenil Cadet A del RCD Espanyol
Un moment del joc
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona