CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Booktubers a la Biblioteca

Booktubers a la Biblioteca

31/01/2018

Una quinzena de nens i nenes del Club de lectura infantil de la Biblioteca s’han convertit en booktubers per recomanar els seus llibres preferits.

En les darreres sessions, el Club de lectura infantil ha provat nous formats de la mà de l’escriptor local Arturo Padilla, qui els ha mostrat els vídeos de diferents nois i noies booktubers.

Els booktubers són lectors i lectores que es graven comentant el darrer llibre que han llegit. Els vídeos els pengen a YouTube perquè qualsevol persona pugui veure les seves recomanacions.

El Club de lectura infantil està format per una quinzena de nens i nenes d’entre 8 i 12 anys que els agrada llegir. Arran de la sessió amb l’Arturo Padilla van decidir que ells també volien ser booktubers.

Dividits en grups, han fet un total de sis vídeos sobre llibres com Harry Potter i la pedra filosofal, Matilda, Pippi Calzaslargas, L’àvia gàngster, La muntanya màgica i Los miércoles en la torre.

L’activitat està dirigida per Yolanda Martínez, treballadora de la Biblioteca, i pretén fomentar la lectura de manera divertida. Pel muntatge tècnic dels vídeos s’ha comptat amb el suport de Juanjo Bermejo.

Tertúlia juvenil

A la programació d’activitats a la Biblioteca se suma, el proper 16 de febrer, la tertúlia juvenil, adreçada a tots aquells joves d’entre 12 i 15 anys. 

L’activitat està coordinada per Júlia Baena, especialista en literatura infantil i juvenil. Els participants comentaran, una vegada al mes, el llibre que es proposi per a la sessió. La tertúlia juvenil és una continuació del Club de lectura infantil.

Arxivat a: Cultura i festes, Infància
Taller de "booktubers" a la Biblioteca (Font: Biblioteca de Montornès)
Els booktubers de la Biblioteca
Els booktubers de la Biblioteca
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona