CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les inscripcions per a la 25a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

Obertes les inscripcions per a la 25a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

23/01/2018

La prova tindrà lloc el 25 de març. L’organització ha previst un màxim de 2.500 participants a la Mitja Marató i 1.000 a la cursa dels 6 km. A més, els infants nascuts entre 2005 i 2015 poden participar el 24 de març en la Mini Marató Solidària.

Aquest dimarts, 23 de gener, s’han obert les inscripcions per a la 25a Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, la cursa dels 6 km de Montornès i la Mini Marató Solidària.

L’organització ha fixat un màxim de 2.500 dorsals per a la Mitja i 1.000 per a la cursa dels 6 km. Les dues proves faran la sortida de manera conjunta el diumenge 25 de març a les 10 del matí. Tots els participants rebran un lot de productes Henkel i una samarreta tècnica.

La Mitja mantindrà el recorregut pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada. Un any més, la Mitja de Montornès serà la cursa de tancament de la Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona.

Mini Marató Solidària

Els més petits tenen la oportunitat de córrer la Mini Marató Solidària. La prova tindrà lloc el 24 de març i hi podran participar aquells nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2015.

En aquest cas, les inscripcions es limiten a 500 participants. Els dorsals tenen un cost de 3 euros que es destinen a Creu Roja de Granollers.

A més, els infants participants rebran una samarreta commemorativa i una bossa d’obsequis.

Corre per la igualtat 

Amb l’objectiu de promoure la participació femenina a la Mitja, el Club Atletisme Montornès ofereix sessions d’entrenament a aquelles dones que vulguin córrer la cursa dels 6 km. Les sessions es fan a les pistes d’atletisme de Montornès.

Com a novetat d’enguany, hi ha dos grups d’entrenament: un s’exercita els dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 h i l’altre els dilluns i dimecres de 18 a 19 h. 

Compromís amb el territori

Un any més, la Mitja Montornès té una vessant solidària. Per cada inscripció a la Mitja i a la prova dels 6 km, Henkel farà una aportació de 0.5 € que enguany es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple. La recaptació íntegra de la Mini Solidàri anirà a la Creu Roja de Granollers. A més, el mateix dia de la Mitja es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Moviment Piu.

Arxivat a: Esports
Inscripcions obertes 25a Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca (Font: mitjamontornes.com)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona