CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La programació "Montbarri aixeca el teló" comença el trimestre amb novetats

La programació "Montbarri aixeca el teló" comença el trimestre amb novetats

19/01/2018

El 25 de gener es posa en marxa la programació d'espectacles de l'any a l'Espai Cultural Montbarri. A partir d'ara, el públic podrà fer compra i reserva d'entrades a través d'Internet. La reserva de seient es podrà fer tant per als espectacles de pagament (un aquest trimestre) com per als gratuïts.

En el marc del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord, l'Espai Cultural Montbarri acull la programació trimestral "Montbarri aixeca el teló", amb propostes teatrals, musicals, de dansa i de cinema.

La temporada es posa en marxa el 25 de gener amb l'espectacle Creadansa, una producció de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

Durant el trimestre es podran veure escenificacions dramàtiques, com la versió de La casa de Bernarda Alba, de la companyia Antzoki Teatterri, i altres d'humor i comèdia com l'Improshow del grup Planeta Impro.

El concert Veus en femení, que cada any es du a terme en el marc del Dia Internacional de la Dona comptarà, enguany, amb la participació de La mare & Indira.

També s'han programat quatre espectacles de tipus familiar: La lluna d’en Joan amb Teatre Nu; Ball de disfresses amb el Gripau Blau; Núvols amb nadons amb la Petita Malumaluga, i la projecció de la pel·lícula d'animació Canta. 

Reserva i compra d'entrades en línia

Aquest trimestre, la programació "Montbarri aixeca el teló" incorpora com a novetat un nou sistema de reserva i compra d'entrades a través d'Internet. La reserva permet que l'espectador triï el seu seient i funciona tant per als espectacles de pagament com per als gratuïts. També es manté la possibilitat d'accedir a les funcions sense reserva, sempre que hi hagi butaques disponibles. En el cas dels espectacles de pagament (aquest trimestre La casa de Bernarda Alba que es representarà el 17 de febrer) la taquilla presencial s'obrirà dues hores abans de l'inici de la funció. 

Per consultar la programació i fer reserva o compra d'entrades només cal entrar a http://entrades.montornes.cat.

Arxivat a: Cultura i festes
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona