CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Servei de Mediació Ciutadana es renova

El Servei de Mediació Ciutadana es renova

18/01/2018

La Fundació Pere Tarrés gestionarà el Servei de Mediació Ciutadana durant els propers dos anys a Montornès. El servei disposarà de dues mediadores que dedicaran 36 hores setmanals al poble.

El municipi disposarà durant dos anys més del Servei de Mediació Ciutadana. El servei, que es presta de manera gratuïta i confidencial, gestiona problemàtiques veïnals, familiars i d’altres relacionades amb la convivència.

La Junta de Govern Local ha adjudicat, en els darrers dies, la seva gestió a la Fundació Pere Tarrés.  D’aquesta manera, es consolida el servei més enllà de l’acabament del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord.

El servei disposarà de dues mediadores que ampliaran les hores dedicades al municipi, passant de 24 a 36 hores. L’increment d’hores els permetrà intensificar les accions d'intervenció a l’espai públic i als equipaments del poble.

A més, es continuaran duent a terme accions de prevenció i sensibilització amb les entitats, les escoles i el veïnat.

El cost del servei és de 33.586,50 euros anuals, dels quals la Diputació de Barcelona aporta 14.250 euros en el marc del Protocol general del pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”.

340 actuacions

El Servei de Mediació Ciutadana es va crear l’any 2013 arran del Projecte d’intervenció integral de Montornès Nord. Des de llavors, s’han atès 340 casos al municipi, dels quals el 77,5% corresponen a conflictes veïnals que tenen relació amb la gestió de les comunitats de veïns, els sorolls, les obres o la higiene.

Arxivat a: Ciutadania, General
Servei de Mediació Ciutadana
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona